Luxe Feestbox - Gemengde Topdoos Met Louter Grote Wijnen

Nu het eruit ziet dat de feestdagen voornamelijk thuis zullen worden genoten, moeten we thuis het er maar t beste van maken. Speciaal voor de donkere dagen hebben we een selectie van 12 topwijnen gemaakt, die het onder alle omstandigheden goed doen - en tijdelijk met flinke korting beschikbaar zijn. Bestel zoals je wilt: een gemengde doos van 12, op pik er je favorieten uit.

De Luxebox 12 bevat 1 Champagne, 5 witte en 6 rode wijnen

BESTEL HIER Luxebox 12 van € 488,90 voor € 399,90 incl. verzending

Image

De Luxebox 12 bevat:

Mousserend:
Champagne Blanc de Blancs 'Lumière et Craie' Brut Jean Velut
Deze Champagne is de reden waarom wij met met Velut wilde werken. Werkelijk grootse blanc de blancs van magnifiek terroir.
van € 37,50 voor € 29,90

Wit:
Traminer - Savagnin Ouillé 2017 Stéphane Tissot
Stéphane Tissot is zonder meer een van de allerbeste wijnmakers van de Jura. Zijn Traminer (niet-oxidatief gemaakte Savagnin) is alles wat je van een grote witte Jura mag verwachten: zinderend, knetterend van energie en enorme spanning.
Van € 44,50 voor € 35,25

Savennières 'Clos de la Petit Beaupreau' 2017 Deux Vallées
Uit Savennières, dicht bij Angers, komen enkele van de mooiste wijnen van de Chenin Blanc-druif. Deze is rijp en breed, met veel spanning en vulling.
van € 22,90 voor € 18,80

Timorasso 'IO Camino di Solo' 2012 Ricci
Dat Timorasso een van de boeiendste witte druiven van Italie is, bewijst Ricci met deze wijn die ongelooflijk mooi rijpt. Zeldzaam en groots!
van € 29,90 voor € 24,90

Riesling x Sylvaner 2009 Beudon
Van totaal uniek terroir in Valais, Zwitserland, maakt biodynamie-wonder Beudon deze miraculeuze wijn. Proeven = ervaren!
van € 34,50 voor € 28,30

Diplomate d'Empire 2016 Comte Abbatucci
Comte Abbatucci behoort tot de absolute top en deze unieke blend van oude rassen is vaak hun mooiste witte. Rijk en geschakeerd, de ‘witte Hermitage’ van Corsica.
van € 67,90 voor € 55,70

Image

Rood:
Barbaresco Riserva 2012 Adriano
Najaarswijn bij uitstek, diep, intens en machtig. van € 41,90 voor € 34,35

Arbois Trousseau 'Bruyeres' 2016 Lucien Aviet - Caveau de Bacchus
Lucien Aviet, ook wel Bacchus genoemd, maakt een van de beste old-school stijl Trousseau van de Jura. Bruyeres is een prachtige wijngaard met een machtige kalkbodem.
van € 31,50 voor € 25,85

Pinot Noir Clos Saint Landelin 2015 René Muré
René Muré maakt niets minder dan de állerbeste Pinot Noir van de Elzas. 2015 is een groots jaar. Weergaloze wijn, die nog jaren meekan.
van € 56 voor € 45,95

St Nicolas de Bourgueil 'Les Malgagnes' 2018 Yannick Amirault
Yannick Amirault is grootmeester in het maken van rode wijn van Cabernet Franc - Malgagnes uit St Nicolas de Bourgueil is z’n beste wijngaard. Nu al weergaloos maar kan nog jaren mee.
van € 31,50 voor € 26,25

Vosne Romanée 2016 Confuron-Gindre
Vosne-Romanée is misschien wel het meest magische wijndorp van de hele Bourgogne. Deze rode is voorbeeldig, lang, elegantie ten top.
van € 52,90 voor € 44,70

Hauts de Carol's 2016 La Terrasse d'Elise
Dat je van 100% Cinsault een rode wijn van wereldniveau kan maken, bewijst Xavier Braujou met deze even elegante als indrukwekkende wijn - een soort Grand Cru Bourgogne van het zuiden.
van € 37,90 voor € 31,10

Bestel hier de Luxebox

Bestel hier de Actiebox Herfst

Of - stel zelf je bestelling samen, mail dan je wensen door. 

7 december 2020

Archief

Van appelboer tot wijnmaker Ontdek de biologische wijnen van Domaine Des Gaudrières

Spaanse heerlijkheid Gastronomische wijnen meet een zeer schappelijk prijskaartje

Nieuwe jaargangen uit de Savoie! De thuisbasis van Jacquère.

Een keer iets anders dan MacVin? Naast Macvin zijn er ook andere mooie kaas en dessert begeleiders.

Macvin, macvin & macvin Als begeleider voor kaas, desserts of op zichzelf als ijskoud aperitief.

Gerijpte bourgognes, wie wordt daar nou niet blij van? Wij hebben wat bijzonders uit de Franse kelders kunnen bemachtigen

Nieuwe jaargangen van Supply-Royer binnen! Eric Supply was tien jaar lang de wijnmaker van het geroemde Domaine Roulot in Meursault.

Event - Wij staan 13 maart 2023 op Vini Bio, kom jij ook? Proef de wijnen van Grange Saint-Sauveur en Clos Canarelli samen met wijnmaker Antoine Pouponneau

Nieuwe jaargangen van de familie Arena uit Corsica Vader & zoon Arena hebben weer een aantal mooie biodynamische wijnen opgestuurd vanuit Patrimonio, Noord-Corsica.

Prachtig gerijpte wijnen rechtstreeks uit de kelders van de wijnmaker In het hart van Bairrada in Portugal heeft Caves São João stiekem een uitgebreide collectie wijnen achter gehouden

Nieuw - grootse finessewijnen uit de Loire Meester wijnmaker Antoine Pouponneau slaat zijn vleugels uit

Open Magazijndagen in December!

Nieuw - energieke natuurwijn uit Taragona van Succés Vinicola Fris, vrolijk en karaktervol rood en wit zoals je het niet vaak uit Spanje krijgt

Winterbox Speciaal voor het seizoen heeft de Geluksdruif een mooie box van 6 verschillende wijnen samengesteld, met een warm, vol karakter.

De Geluksdruif opent de deuren vlak voor de feestdagen! Kom langs - of, we brengen t nog langs!

Luxe Feestbox - Gemengde Topdoos Met Louter Grote Wijnen Bestel grootse wijnen voor de feestdagen, die het op elk moment goed doen

NIEUWE HERFST ACTIEBOX! 🍷 Bestel nu de vernieuwde Herfsteditie Actieboc van € 196,65 voor € 159,50 incl verzending 🎁

Klassiek of Modern? Allebei lekker. Kies nu de CLASSIC BOX of de OUT-OF-THE-BOX Kies bekend of onbekend - altijd lekker en zeer voordelig!

Bestel nu de vermaarde SPRINGBOX - grootse voorjaarswijnen! Een zeer smaakvolle verzameling van buitencategorie lentewijnen - van € 110,95 voor € 93 inclusief verzenden!

Hemelse wijn uit Zwitserland Het oudste biodynamische wijndomein van Zwitserland maakt op hoogte spectaculaire wijnen

Ontdenk Vinyater - een zeldzame witte druif uit Noord-Oost Spanje. Dasca Vives maakt heerlijk frisse, eigenwijze wijnen met een uniek karakter. Biologisch-dynamisch en zeer verteerbaar

Nieuw! Prachtige, betaalbare terroirwijnen tussen Rhône en Bourgogne van de familie Decrenisse Rondom de stand Lyon ligt een vrij onbekend wijngebied, de Coteaux du Lyonnais.

Nieuw! Wijn uit de Cote Roannaise Karaktervol en opvallend wit en rood, biologisch, smaakvol en goed geprijsd.

Wijnen van Jean Macle nu verkrijgbaar bij De Geluksdruif Na Stéphane Tissot en Jacques Puffeney is worden de wijnen van het derde driesterren-domein (Revue de Vin de France) Jean Macle nu ook door de Geluksdruif geimporteerd.

Eindelijk! Champagne van De Geluksdruif! Nog net op tijd voor de feestdagen presenteert De Geluksdruif eindelijk een eigen import Champagne die -zoals gebruikelijk bij Geluksdruif-wijnen- even eigenwijs als lekker is!

Nieuw - wijn uit Corsica! Ontdek de spannende wijnen van dit prachtige eiland

Nieuw in het assortiment: Loire! Twee zeer fijne wijnmakers uit de Loire toegevoegd aan ons assortiment

Nieuwe wijnen uit de Savoie Ontdek de spannende witte wijnen (en frisse rode) wijnen uit de Savoie