Bestel nu de vermaarde SPRINGBOX - grootse voorjaarswijnen!

Een zeer smaakvolle verzameling van buitencategorie lentewijnen

De Springbox bevat 6 topflessen: Volfris, soms iets aromatisch wit (gaan zeer goed bij asperges!), een hoogwaardige, gastronomische rosé, en sappig halfzwaar rood. De lat ligt hoog, op en top genieten. Ook een goed moederdag-idee!

SPRINGBOX 6 - € 93 (normaal € 110,95)

Grauburgunder 2018 Bernhart
Droogfris wit met een kruidige toets, niet weelderig of met restzoet, maar mineraal en spannend

Roussette de Savoie Cuvée Excepionelle 2018 Jean Masson
Rijp, vol, veel materie, maar ook zuren en spanning, frisheid en buitengewoon veel drinkplezier - deze bijzondere wijn van de Altesse-druif uit de Franse Savoie, alpenwijngaard niet heel veel van Albertville, heeft het allemaal.

Malvasia de Sitges 2019 Dasca Vives
Zeldzame wijn van een zeldzame druif, uit de omgeving van Taragona, Spanje. Hele boeiende aromatiek, minimaal zoetje, tergend spannend. Zeer grote wijn, beperkte productie.

Prose 2018 Domaine des Huards
Bleke, ranke rosé uit de centrale Loire van gamay en pinot noir, gemaakt met de grootste finesse en precisie. Uiterst gedetailleerd, delicaat en prachtig.

Arbois Friandise 2018 Jérome Arnoux
Speels en vederlicht rood uit de Jura, een wilde en ongefilterde blend van Poulsard, Trousseau en Pinot noir. Drink m lichtgekoeld, en niet té snel - ook al is dat verdraaid lastig.

El Prohibido 2016 Finca Millara
Net geen Ribeira Sacra, de wijngaarden liggen net buiten D.O. gebied, vandaar Prohibido. Maar wat een heerlijk glas, serieuze complexiteit gekoppeld aan schaamteloos lekker sappig fruit. Topcuvee uit Galicie, Spanje

Bestel hier de SPRINGBOX 6 fl voor € 93

Springbox

7 mei 2020

Archief

Van appelboer tot wijnmaker Ontdek de biologische wijnen van Domaine Des Gaudrières

Spaanse heerlijkheid Gastronomische wijnen meet een zeer schappelijk prijskaartje

Nieuwe jaargangen uit de Savoie! De thuisbasis van Jacquère.

Een keer iets anders dan MacVin? Naast Macvin zijn er ook andere mooie kaas en dessert begeleiders.

Macvin, macvin & macvin Als begeleider voor kaas, desserts of op zichzelf als ijskoud aperitief.

Gerijpte bourgognes, wie wordt daar nou niet blij van? Wij hebben wat bijzonders uit de Franse kelders kunnen bemachtigen

Nieuwe jaargangen van Supply-Royer binnen! Eric Supply was tien jaar lang de wijnmaker van het geroemde Domaine Roulot in Meursault.

Event - Wij staan 13 maart 2023 op Vini Bio, kom jij ook? Proef de wijnen van Grange Saint-Sauveur en Clos Canarelli samen met wijnmaker Antoine Pouponneau

Nieuwe jaargangen van de familie Arena uit Corsica Vader & zoon Arena hebben weer een aantal mooie biodynamische wijnen opgestuurd vanuit Patrimonio, Noord-Corsica.

Prachtig gerijpte wijnen rechtstreeks uit de kelders van de wijnmaker In het hart van Bairrada in Portugal heeft Caves São João stiekem een uitgebreide collectie wijnen achter gehouden

Nieuw - grootse finessewijnen uit de Loire Meester wijnmaker Antoine Pouponneau slaat zijn vleugels uit

Open Magazijndagen in December!

Nieuw - energieke natuurwijn uit Taragona van Succés Vinicola Fris, vrolijk en karaktervol rood en wit zoals je het niet vaak uit Spanje krijgt

Winterbox Speciaal voor het seizoen heeft de Geluksdruif een mooie box van 6 verschillende wijnen samengesteld, met een warm, vol karakter.

De Geluksdruif opent de deuren vlak voor de feestdagen! Kom langs - of, we brengen t nog langs!

Luxe Feestbox - Gemengde Topdoos Met Louter Grote Wijnen Bestel grootse wijnen voor de feestdagen, die het op elk moment goed doen

NIEUWE HERFST ACTIEBOX! 🍷 Bestel nu de vernieuwde Herfsteditie Actieboc van € 196,65 voor € 159,50 incl verzending 🎁

Klassiek of Modern? Allebei lekker. Kies nu de CLASSIC BOX of de OUT-OF-THE-BOX Kies bekend of onbekend - altijd lekker en zeer voordelig!

Bestel nu de vermaarde SPRINGBOX - grootse voorjaarswijnen! Een zeer smaakvolle verzameling van buitencategorie lentewijnen - van € 110,95 voor € 93 inclusief verzenden!

Hemelse wijn uit Zwitserland Het oudste biodynamische wijndomein van Zwitserland maakt op hoogte spectaculaire wijnen

Ontdenk Vinyater - een zeldzame witte druif uit Noord-Oost Spanje. Dasca Vives maakt heerlijk frisse, eigenwijze wijnen met een uniek karakter. Biologisch-dynamisch en zeer verteerbaar

Nieuw! Prachtige, betaalbare terroirwijnen tussen Rhône en Bourgogne van de familie Decrenisse Rondom de stand Lyon ligt een vrij onbekend wijngebied, de Coteaux du Lyonnais.

Nieuw! Wijn uit de Cote Roannaise Karaktervol en opvallend wit en rood, biologisch, smaakvol en goed geprijsd.

Wijnen van Jean Macle nu verkrijgbaar bij De Geluksdruif Na Stéphane Tissot en Jacques Puffeney is worden de wijnen van het derde driesterren-domein (Revue de Vin de France) Jean Macle nu ook door de Geluksdruif geimporteerd.

Eindelijk! Champagne van De Geluksdruif! Nog net op tijd voor de feestdagen presenteert De Geluksdruif eindelijk een eigen import Champagne die -zoals gebruikelijk bij Geluksdruif-wijnen- even eigenwijs als lekker is!

Nieuw - wijn uit Corsica! Ontdek de spannende wijnen van dit prachtige eiland

Nieuw in het assortiment: Loire! Twee zeer fijne wijnmakers uit de Loire toegevoegd aan ons assortiment

Nieuwe wijnen uit de Savoie Ontdek de spannende witte wijnen (en frisse rode) wijnen uit de Savoie