Guillaume Gilles
Guillaume droomt al vanaf 8 jaar oud dat hij zijn vader als wijnmaker wil opvolgen. Na het opdoen van veel ervaring bij zijn vader maar ook bij Robert Michel en Jean-Louis Chave krijgt hij in 2007 de unieke kans: hij mag 2 hectare Cornas leasen van voormalige werkgever Robert. Het wijnmaken gaat hem gelijk fantastisch af: zijn wijnen gaan de hele wereld over en zijn alleen nog op allocatie te verkrijgen. Inmiddels is Guillaume gegroeid naar 5 hectare grond en bouwt op dit moment zijn eigen huis en wijnkelder tussen de druivenstokken. In de wijngaard gaat alles met de hand, zonder chemicaliën en ploegen doet hij nauwelijks.
Guillaume heeft een duidelijke visie: het enige waarvoor hij moet zorgen is dat hij het druivensap in de kelder niet verpest. Dus: minimale interventie tijdens het wijnmaken en geen geknoei met moderne snufjes of kunstmatige toevoegingen. Eigen autochtone gisten, weinig sulfiet en niet klaren of filtreren. Voor zijn wijnen gebruikt hij whole-bunch (hele trossen) fermentatie en 18 maanden rijping op groot oud hout (400 tot 600 liter).