Voor de echte liefhebber van Extra Belegen - de Bejaardebox!

Bejaardebox - 6 extra gerijpte topwijnen van € 191,90 voor € 155,50 €147,95!

Liefhebbers weten dat bepaalde wijnen op hun mooist zijn als ze wat leeftijd hebben. Maar niet iedereen heeft geduld of een goede wijnkelder. Bovendien is timing ook niet altijd makkelijk. Deze box is speciaal samengesteld voor de liefhebbers van perfect gerijpte wijn - 6 bijzondere flessen op leeftijd, klaar om nu van te genieten. Unieke kans, want veel te flessen worden te jong verkocht en gedronken! Nu extra voordelig - maar wel beperkt verkrijgbaar.

Chablis Grand Cru Bougros 2008 Brocard
Voor Grand Cru Chablis geldt, veel meer dan voor de grote witte wijnen van de Cote de Beaune - dat ze tijd nodig hebben. De laatste paar flessen worden in de Bejaardeboxen verdeeld. Top!

Timorasso San Leto 2013 Ricci
Deze fascinerende witte druif uit oost-Piemonte (Tortona) ontwikkeld een duizelingwekkende complexiteit met de jaren. Deze van Ricci tart elke vergelijking. Ga er voor zitten..

Fendant 2009 Domaine de Beudon
Beudon laat zien dat een ‘eenvoudige’ druif als Chasselas in al z’n rankheid met de jaren iets waanzinnigs unieks kan voortbrengen. Met dank aan vele jaren van biodynamisch telen op hoogte (850m!). Waanzinnig.

Barbaresco ‘Basarin’ Reserva 2012 Adriano
Veel nebbiolo is jonger dan 6 jaar nauwelijks drinkbaar. Deze is nog maar net volwassen - maar oh wat fijn nu. Geef m veel lucht en geniet!

Cote de Nuits Villages 2015 Pansiot
Nog niet heel oud voor een rode Bourgogne - maar het babyvet is er al wel af. Juist nu is de balans top en drinkt op dit moment gewoon erg, erg mooi.

Carroleon 2012 Pardevalles uitverkocht ter vervanging:
Marginal 2015 Terre des Chardons
Geurige, hartige syrahblend uit de monding van de Rhône, die opvallend elegant afdrinkt. Belegen plezier!

Bestel hier de BEJAARDEBOX 6 fl voor € 147,95

Bejbox

13 May 2020

Archief

Voor de echte liefhebber van Extra Belegen - de Bejaardebox! 6 topwijnen die een perfecte rijping hebben ondergaan - van € 191,90 voor € 147,95

Bestel nu de vermaarde SPRINGBOX - grootse voorjaarswijnen! Een zeer smaakvolle verzameling van buitencategorie lentewijnen - van € 110,95 voor € 93 inclusief verzenden!

Naast de ACTIEBOX nu ook de SNOBBOX en CRISISBOX! De ACTIEBOX heeft familie gekregen! Kies de box die bij je past.

Actiebox! Help de kleine ondernemers - Lokaal én Europees - en help jezelf met 12 wijnen 12x klein, eigenwijs, karaktervol - en lekker, steun De Geluksdruif en de kleine wijnboer

Hemelse wijn uit Zwitserland Het oudste biodynamische wijndomein van Zwitserland maakt op hoogte spectaculaire wijnen

Biodynamisch avontuur bij de monding van de Rhône Terre des Chardons maakt subtiele, haast fragile wijnen in de Costieres de Nimes

Ontdenk Vinyater - een zeldzame witte druif uit Noord-Oost Spanje. Dasca Vives maakt heerlijk frisse, eigenwijze wijnen met een uniek karakter. Biologisch-dynamisch en zeer verteerbaar

Nieuw! Prachtige, betaalbare terroirwijnen tussen Rhône en Bourgogne van de familie Decrenisse Rondom de stand Lyon ligt een vrij onbekend wijngebied, de Coteaux du Lyonnais.

Nieuw! Wijn uit de Cote Roannaise Karaktervol en opvallend wit en rood, biologisch, smaakvol en goed geprijsd.

Wijnen van Jean Macle nu verkrijgbaar bij De Geluksdruif Na Stéphane Tissot en Jacques Puffeney is worden de wijnen van het derde driesterren-domein (Revue de Vin de France) Jean Macle nu ook door de Geluksdruif geimporteerd.

Eindelijk! Champagne van De Geluksdruif! Nog net op tijd voor de feestdagen presenteert De Geluksdruif eindelijk een eigen import Champagne die -zoals gebruikelijk bij Geluksdruif-wijnen- even eigenwijs als lekker is!

Nieuw - wijn uit Corsica! Ontdek de spannende wijnen van dit prachtige eiland

Nieuw in het assortiment: Loire! Twee zeer fijne wijnmakers uit de Loire toegevoegd aan ons assortiment

Nieuwe wijnen uit de Savoie Ontdek de spannende witte wijnen (en frisse rode) wijnen uit de Savoie