Actiebox! Help de kleine ondernemers - Lokaal én Europees - en help jezelf met 12 wijnen

De Geluksdruif ziet als leverancier van de betere horeca de handel stilvallen - niet alleen bij onszelf en de restaurants, maar ook bij de (kleinere) wijnboeren in Italië, Spanje, Portugal en Frankrijk.

Speciaal om juist de kleinere ondernemer te steunen, heeft De Geluksdruif een gemengde doos van 12 wijnen samengesteld, afkomstig van wijnboeren die wel een steuntje kunnen gebruiken. En ondertussen kunnen we u voorzien van een zeer smakelijk en voordelig wijnpakket - en houden we ook onszelf op de been.

De actiedoos bevat een mooie selectie rood en wit (ieder 5) + 1 Cava en 1 rosé - hoge kwaliteit van kleinere producenten, geselecteerd op karakter en prijs-kwaliteit - nu extra voordelig:

Actiebox

Mousserend:

Cava Gran Reserva Excelsior Brut Nature Joan Segura Pujadas

wit:

Rioja blanco Costalarbol maturana 2018 Las Cepas

Piemonte Chardonnay Pratorotondo 2018 l’Armangia

Bergerac sec Jour de Fruit 2018 Ancienne Cure

Apremont Vieilles Vignes Traditionelle 2017/18 Masson

Primavera aligoté 2017 Vincent Giraudon

rosé:

Arbois Rosé 2016 Cave de la Reine Jeanne

rood:

Jovent 2018 Dasca Vives

Vinha da Malhada 2017 Quinta do Montalto

Barbera Colli Tortonesi 2014 I Carpini

Patrimonio rouge niellicciu (sangiovese) 2015 San’Angelo

Syrah XB 2018 La Terrasse d’Elise

Normale prijs zou zijn € 151,45 Speciale actie-prijs € 123,95 - met gratis bezorging Bestel de Actiedoos door te mailen, bellen of appen met De Geluksdruif: info@geluksdruif.nl - 06 54722105

1 April 2020

Archief

Klassiek of Modern? Allebei lekker. Kies nu de CLASSIC BOX of de OUT-OF-THE-BOX Kies bekend of onbekend - altijd lekker en zeer voordelig!

Bestel nu de vermaarde SPRINGBOX - grootse voorjaarswijnen! Een zeer smaakvolle verzameling van buitencategorie lentewijnen - van € 110,95 voor € 93 inclusief verzenden!

Naast de ACTIEBOX nu ook de SNOBBOX en CRISISBOX! De ACTIEBOX heeft familie gekregen! Kies de box die bij je past.

Actiebox! Help de kleine ondernemers - Lokaal én Europees - en help jezelf met 12 wijnen 12x klein, eigenwijs, karaktervol - en lekker, steun De Geluksdruif en de kleine wijnboer

Hemelse wijn uit Zwitserland Het oudste biodynamische wijndomein van Zwitserland maakt op hoogte spectaculaire wijnen

Biodynamisch avontuur bij de monding van de Rhône Terre des Chardons maakt subtiele, haast fragile wijnen in de Costieres de Nimes

Ontdenk Vinyater - een zeldzame witte druif uit Noord-Oost Spanje. Dasca Vives maakt heerlijk frisse, eigenwijze wijnen met een uniek karakter. Biologisch-dynamisch en zeer verteerbaar

Nieuw! Prachtige, betaalbare terroirwijnen tussen Rhône en Bourgogne van de familie Decrenisse Rondom de stand Lyon ligt een vrij onbekend wijngebied, de Coteaux du Lyonnais.

Nieuw! Wijn uit de Cote Roannaise Karaktervol en opvallend wit en rood, biologisch, smaakvol en goed geprijsd.

Wijnen van Jean Macle nu verkrijgbaar bij De Geluksdruif Na Stéphane Tissot en Jacques Puffeney is worden de wijnen van het derde driesterren-domein (Revue de Vin de France) Jean Macle nu ook door de Geluksdruif geimporteerd.

Eindelijk! Champagne van De Geluksdruif! Nog net op tijd voor de feestdagen presenteert De Geluksdruif eindelijk een eigen import Champagne die -zoals gebruikelijk bij Geluksdruif-wijnen- even eigenwijs als lekker is!

Nieuw - wijn uit Corsica! Ontdek de spannende wijnen van dit prachtige eiland

Nieuw in het assortiment: Loire! Twee zeer fijne wijnmakers uit de Loire toegevoegd aan ons assortiment

Nieuwe wijnen uit de Savoie Ontdek de spannende witte wijnen (en frisse rode) wijnen uit de Savoie